Godišnja konferencija vodstva 2011.

Svake godine Tahitian Noni International organizira godišnju konferenciju vodstva. Do sada smo bili u New Yorku, Parizu, Los Angelesu, Las Vegasu…

Ove godine je kompanija napravila nešto što još niti jedna druga nije. TNI je zakupio drugi najveći kruzer na svijetu i pozvao preko 4000 Tahitian Noni Savjetnika na sedmodnevno krstarenje karibima.

Krstarenje počinje 13.veljače, a novosti s krstarenja možete pratiti na našem blogu.

Prošli tjedan bili smo  svjedoci  jedne od najuzbudljivijih konferencija  do sada. Svi ste  čuli za brod Liberty of the Seas… druga najveća krstarica na svijetu je na ovogodišnjoj Međunarodnoj  konferenciji vodstva  ugostila nekoliko tisuća savjetnika iz cijelog svijeta.

Predavanja koja su održali osnivači, članovi izvršnog odbora i znanstvenici dala su savjetnicima inspiraciju i viziju kako da dalje razvijaju svoje poslovanje.

Tahitian Noni Internatonal se kontinuirano razvija i istražuje pogodnosti nonija, a osnovna svrha je razviti inovativne proizvode utemeljene na prirodnim, sigurnim i učinkovitim napicima koji poboljšavaju zdravlje i sreću ljudi.

Temeljne poruke koje su nam dane na ovogodišnjoj konvenciju su:

1.   TNI se razvija – to je prirodan evolucija. Potrošači žele stvarne pogodnosti. Žele stvarnu znanost i proizvode koje znanost podupire. Žele proizvode koji su stvarni i prirodni, a mi smo kompanija koja to sve može ponuditi.

2.   TNI se razlikuje od drugih – razvijanjem i vodećom ulogom u industriji noni napitak. Pozicioniramo se između prehrambene industrije i farmaceutske industrije.

3.   Naši proizvodi prave razliku – naši proizvodi zadovoljavaju različite potrebe ljudi, nude stvarnu  vrijednost te vam mogu pomoći da izgradite rastuće i stabilno poslovanje.

4.   TNI nudi različite mogućnosti – ni jedna druga kompanija ne može ponuditi koliko mi možemo. Više podrške za prodaju i sve što je moguće kako bismo pomogli našim savjetnicima.

Osim odličnih predavanja i radionica savjetnici su mogli uživati u svim pogodnostima koje ova krstarica nudi. Neki od savjetnika su uživali u bazenima i jacuzziju dok su drugi išli u teretanu i igrali golf. U večernjim satima savjetnici su uživali u svakodnevnim kazališnim predstavama, klizanju, pjesmi i plesu.

Uz odličnu zabavu na brodu, savjetnici su bili oduševljenim i mjestima gdje je brod pristajao. Tako su u Ocho Riosu na Jamiaci uživali u Dunn River Fallsu, lokalnim trgovinama i plažama koje nude odličnu zabavu. 

Na Labadeeu na Haitiu, privatnom otoku čiji je vlasnik kompanija Royal Carribean, savjetnici su se kupali na prekrasnim plažama, uživali u roštilju i lokalnoj glazbi.

Svi koji su posjetili Atlantis Resort na Bahamima rekli su da nisu nikada vidjeli nešto ljepše. Plivanje s dupinima, sunčanje na jednoj od najljepših plaža na svijetu, ronjenje… savjetnici su uživali u svemu tomu.

Na ovoj konferenciji obilježilo se 15 godina poslovanja Tahitian Noni Internationala. Od legendarnog puta Johna Wadswortha na Francusku Polineziju pa sve do lansiranja naših napitaka od nonija, napravili smo odličan posao. I dalje nastavljamo graditi temelje i širiti viziju koji su nas ovdje doveli tako što dostavljamo proizvode kojima se možete približiti većem broju potrošača i širiti svoje poslovanje.

Uistinu, nikada nije bilo bolje vrijeme da se bude dio Tahitian Nonija!

 

 

 

Komentiraj